Suolahoidon hyödyt 


Puhtaan kristallisuolan terveysvaikutukset

Suolahoidon hyödyt perustuvat kristallisuolan mineraalien vaikutuksiin. Suola on ihmiselämälle välttämätön aine, mutta mineraaliköyhä ruokasuola ei sisällä kaikkia kehollemme tärkeitä alkuaineita. Kristallisuola on sen sijaan puhdas luonnontuote, jonka synty sijoittuu 250 miljoonan vuoden takaiseen, nykyisin jo haihtuneeseen alkumereen, josta on jäänyt jäljelle meren suola. Suola on vuosien kuluessa sedimentoitunut kallioperään ja siten säilynyt puhtaana esimerkiksi ilmansaasteilta. Kristallisuola pitää sisällään useita terveyteemme vaikuttavia mineraaleja kuten natriumia, kaliumia, rautaa ja magnesiumia.

Kristallisuolaliuos johtaa sähköä ja tämän avulla solunesteemme kulkevat mahdollistaen useita kehomme toimintoja: hermosolujen kommunikoinnin, happoemästasapainon ylläpidon, sokeritasapainon säätelyn, vatsahappojen tuottamisen sekä ruoansulatuksen. Lisäksi se on voimakas antihistamiini, se ehkäisee lihaskramppeja sekä epätasaisia sydämenlyöntejä ja puhdistaa keuhkoja. Kristallisuola auttaa tehokkaasti myös hengitystie- ja iho-ongelmiin. 


  Suolahoidosta saat lievitystä
 •  Astmaan
 • Nuhaan ja yskään
 • Korvatulehdukseen
 • Keuhkoputkentulehdukseen ja muihin
 • ylähengitysteiden infektioihin
 • Toistuviin virusinfektioihin
 • Allergioihin kuten siitepöly-, eläin- ja katupölyallergioihin
 • Atooppiseen ihoon
 • Psoriaasikseen
 • Ihottumiin ja erilaisiin ihosairauksiin
 • Jalkojen verenkiertohäiriöihin

Suolahoito kestää kerrallaan 40 minuuttia. Paras hoitotulos saavutetaan 5-25 kerran hoitosarjalla.
Happy Detox Spa -jalkakylpy

Suolahuoneemme tarjoaa myös jalkakylpyjä. Happy Detox Spa -jalkakylvyssä käytetään kehonpuhdistuslaitetta, jonka ionikylpy perustuu vuonna 2003 Nobelin palkinnon saaneiden amerikkalaisten tiedemiesten Peter Agren ja Roderick Mackinnonin tutkimustyöhön solujen aineenvaihdunnasta ja ihmiskehon 12 energiakanavan toiminnasta sähkökemiallisella tasolla.

" Happy Detox Spa kehonpuhdistuslaitteen monitasoinen ionipuhdistus irrottaa tehokkaasti kehosta ympäristön, aineenvaihdunnan, elämäntapojen ja ravitsemuksen tuomia myrkkyjä ja happoja." - Tohtori Robert O. Young -
Pulssiaaltomittaus

Pulssiaaltomittauksessa puolestaan pulssiaallon muoto ilmaisee verisuonten elastisuuden sekä sydämen sykkeen tiheyden. Samalla saadaan vertailu oman ikäryhmän vastaaviin tuloksiin. Lisäksi saat ohjeet sinulle sopivien ravintolisien käyttöön. (Huom. kyseessä ei ole diagnoosi, vain lääkäri voi tehdä diagnoosin.)
Verianalyysi - Testaa veresi puhtaus
Tarvitsemme asiakkaan suostumuksen verinäytteen ottoon sormenpäästä.

Dr. Robert O. Youngin Lontoossa 2006 kouluttama Mikroskopisti / Verenkuvaaja.

PH - Tasapaino valmennusta.
Kuivanveren analyysi

Kuivan veren analyysissä näkyy mitkä kehon alueet ovat menneet tai menossa huonoon kuntoon sieni, hiiva ja pienelijöiden tuottamien happojen vuoksi.
Kuivasta verestä näkyy koko kehon tilanne, soluhajoamiset, tulehdukset, ärsytykset, leikkaukset, vatsakivut, keuhkokivut, maksakivut, loiset ja epätasapainotilat.

Kehon tila näkyy koko elämän ajalta ja tämän hetkiset heikot kohdat. Kuivaveri kertoo solumuistiin mahdollisesti jääneet erityisen merkittävät tapahtumat lapsuudesta nykyhetkeen. Terveen kuivanveren rihma-aineproteiiniverkon pitäisi olla yhtenäinen ja tasainen. Jos kuivanveren näytteessä on valkoisia proteiinimassoja, ne kuvaavat kehoon varastoituneiden happojen aiheuttamaa solujen hajaannusta ja epäpuhdasta tasoa. Kehoon varastoituneet hapot aiheuttavat kivun tunteita, tulehdusreaktioita ja solujen rappeutumista.
Elävänveren analyysi

Elävän veren analyysissä saat ymmärryksen miksi kehosi pH-tasapaino todellakin on niin tärkeää. Tämän analyysin avulla annat itsellesi mahdollisuuden ennaltaehkäistä monenlaisia vaivoja. Elävän veren analyysissä näet oman veresi punasolut, valkosolut, plasman ja mahdolliset epäpuhtaudet, kuten hiivaa ja loisia. Huonokuntoisissa punasoluissa näkyy kehon happamoitumisen vaikutus solutasolla. Eläväveri näyttää elimistön tilan analyysihetkestä neljä kuukautta taaksepäin. Elävänveren analyysin aikana näet itse omin silmin veresi punasolujen laadun sekä plasman puhtauden.

Terveessä veressä plasma on puhdasta, punasolut ovat vapaasti erillään toisistaan (eivät ole limittäin eivätkä takertuneena toisiinsa), hylkivät hellästi toisiaan negatiivisen varauksen takia, ovat kooltaan, muodoltaan ja väriltään yhdenmukaisia, jolloin kaikki hyvin.

Elävän ja kuivan veren analyysi osoittaa, kuinka päivittäinen elämätapa ja ruokavalio vaikuttaa vereen ja kudoksiin. Omat ajatukset, teot ja nauttimamme ravinnon laatu määräävät mitkä olosuhteet kehossamme vallitsevat.

On olemassa vain yksi sairaus ja se on jatkuva ylihappamoituminen, eli pH-epätasapaino, joka johtuu vääristyneestä tavasta elää, syödä, juoda ja ajatella.

Huom. kyseessä ei ole diagnoosi, vain lääkäri voi tehdä diagnoosin.